Vaasan Lähetysjuhlat lähestyvät

Tiistai 27.5.2014 - Juha Silander

Vaasan valtakunnalliset Lähetysjuhlat 2014 lähestyvät kovaa vauhtia! Juhlat pidetään 6.-8.6.2014.

Juhlavalmisteluita on tehty jo yli puolitoista vuotta. Vielä jokin aika sitten juhlat tuntuivat kaukaisilta ja asioiden valmisteluun tuntui olevan lähes loputtomasti aikaa. Mutta nyt yhtäkkiä sitä tajuaakin, että juhlat ovat jo reilun viikon kuluttua!

Olen itse saanut toimia kansliatoimikunnan puheenjohtajana sekä työvaliokunnan ja päätoimikunnan jäsenenä. Erityisesti työvaliokunnan jäsenyys on avannut aivan uusia näkökulmia suurjuhlien järjestämiseen. Ei osaisi kuvitellakaan, kuinka paljon pieniä ja myös suuria asioita pitää käsitellä ja valmistella, että onnistuneet juhlat saadaan aikaan. Tiedonkulun turvaaminen on ehkä asioista kaikkein tärkein.

Vaasan jäähalli, Vaasa Arena, muuntautuu ensi viikon aikana valtakunnallisten juhlien päänäyttämöksi. Juhlille odotetaan peräti 10 000 kävijää.

On ollut mahtavaa huomata, kuinka suuri joukko vaasalaisia on lähtenyt mukaan talkootöihin - talkoolaisia on ilmoittautunut juhlille jo lähes 800! Hyvällä valmistelulla ja upealla talkoolaisjoukolla juhlista saadaan varmasti ikimuistoiset!

Olette kaikki sydämellisesti tervetulleita Veden äärelle!

 

 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Lähetysjuhlat, 2014, Vaasa, valmistautuminen, juhlat, Vaasa Arena, Hansa-kampus